Vårterminens klubbmästerskap går av stapeln den 12 maj mellan 14:40-18:00

Varmt välkomna!

 

Allmän information kring klubbmästerskap (KM)

Våra klubbmästerskap är ett perfekt tillfälle för alla barn att visa upp för familj och släkt vad de lärt sig under terminen. Det är även ett utmärkt tillfälle att testa på hur det är att ”tävla” d.v.s. under lättsamma former simma en sträcka med riktig start och målgång. Våra KM är utöver det ett perfekt tillfälle att lära känna barn och föräldrar från andra grupper i vår föening samt att titta på hur det ser ut när klubbens tävlingsimmare simmar.

 

Våra klubbmästerskap genomförs på söndagar på klubbens ordinarie träningstider i stora bassängen. Det betyder att all ordinarie träning för de grupper som simmar på söndagar utgårvid KM.

 

På våra klubbmästerskap klarar alla våra barn som simmar i gruppen T4:an och uppåt av att delta. För de allra yngsta barnen eller försiktiga/osäkra barn så går det att simma med groda eller platta alternativt med vuxen i vattnet. Vi ser gärna att så många som möjligt tar chansen och vågar vara med på våra KM.

Om man inte vill vara med och tävla så rekommenderar vi att man ändå kommer ner och tittar på. Detta för att få en förståelse för vad ett KM är samt för att heja på sina kompisar.

 

Under klubbmästerskapet har vi en gren för våra tränare där de tävlar mot varandra, passa på att vara med och heja fram just din tränare!

 

Vi är en ideell förening och behöver hjälp av föräldrar under klubbmästerskapet. Det vi behöver hjälp med är att ta tid, samla in tider, baka, sälja fika ochklubbmaterial m.m. Det gör inget att man aldrig tidigere simmat ett lopp, tagit tid eller dykt utan inga tidigare erfarenheter krävs.

 

Som pubilk på våra klubbmästerskap är det viktigt att komma ihåg kommunens regler om att man måste ha badkläder eller funktionskläder på sig när man vistas inne i simhallen.

 

Om ni har några frågor eller funderingar mejla till info@skalingsas.org

 

Anmälan till Klubbmästerskap

OBS! 6 siffror - ÅÅMMDD
Vi är en ideell förening, för att vi ska kunna genomföra aktiviteter som t.ex. KM behöver vi hjälp från er föräldrar. Detta KM behöver vi folk som kan hjälpa till med ovanstående punkter. Fyll i vad ni kan hjälpa till med ovan.